Copenhagen Summer Festival

by Kristoffer Brinch Kjeldby | July 29th, 2009

Jeg nyder min sommerferies sidste uge med klassisk musik i hjertet af København: Hver dag er Copenhagen Summer Festival vært for en koncert på Charlottenborg, Kongens Nytorv.

Koncerterne starter alle dage kl. 16.30, og varer cirka 1½ timer. Festivalen er en årligt tilbagevendende begivenhed, og varer knap to uger – i 2009 fra søndag den 26. juli til torsdag den 6. august.

Copenhagen Summer Festival

Festivalen fokus er kammermusik; med både etablerede og helt unge kunstnere – men ellers er programmet meget sammensat – i dag opførtes lieder af blandt andet Gustav Mahler og Hugo Wolf, mens mandagens program bestod af uddrag fra Isaac Albénizs (1860 – 1909) Iberia suite.

Koncerterne afholdes i Charlottenborgs festsal, hvis kølige farver og gulnede parthenonfrise står i skarp kontrast til sommervarmen og byens summen, der trænger ind gennem de åbne vinduer. Billetter koster 100 kroner – plus 10 kroner for en flaske vand, hvilket varmt anbefales!

Share

Skriv en kommentar


En lille test: Tyd de to utydelige ord nedenunder før du gemmer din kommentar.


 

Forklaring: Jeg modtager tit reklamekommentarer, som er sendt automatisk af en computer. Ved at tyder de to ord utydelige ord, beviser du at du er menneske!


Optagelsesprøve

Tips til optagelsesprøven på musikvidenskab:

 Selve prøven
 Øvelser i bladsang
 Forberedelse til hørelære

Hent mit speciale

Meissonier: Young Man Writing

Lakoff og Johnsons metaforteori og musikalsk terminologi

En undersøgelse af forholdet mellem sprog og oplevelse i forbindelse med beskrivelsen og analysen af det klassisk/romantiske repertoire

Da jeg skrev speciale samlede jeg løbende litteraturforslag, noter og forskellige ideer på bloggen Cognitive Semantics and Music

Download PDF   Download PDF

Andet

Blogroll

Danske universiteter

Konservatorier

Tilføj til favoritter

http://www.musikvidenskab.dk

Søg

Arkiv