Hjælp til optagelsesprøven på Musikvidenskab

by Kristoffer Brinch Kjeldby | April 2nd, 2017

Hjælp til optagelsesprøven til MusikvidenskabHar du brug for hjælp til optagelsesprøven på Musikvidenskab? Jeg tilbyder undervisning i optagelsesprøven specifikt og musikteori og hørelære generelt.

Søger du ind på Musikvidenskab og har du brug for hjælp til optagelsesprøven tilbyder jeg undervisning i optagelsesprøvens discipliner.

Jeg er selv uddannet fra Musikvidenskab i København og har efterfølgende undervist og vejledt studerende herfra. Skulle det have interesse kan du kontakte mig på telefon 22808144 eller på kristoffer@kjeldby.dk.

Du kan også læse mit indlæg om optagelsesprøven, men vær opmærksom på at indlægget er af ældre dato og at optagelsesprøven er ændret en smule siden da. Jeg har også tidligere skrevet indlæg om hørelære og bladsang.

Share

Skriv en kommentar


En lille test: Tyd de to utydelige ord nedenunder før du gemmer din kommentar.


 

Forklaring: Jeg modtager tit reklamekommentarer, som er sendt automatisk af en computer. Ved at tyder de to ord utydelige ord, beviser du at du er menneske!


Optagelsesprøve

Tips til optagelsesprøven på musikvidenskab:

 Selve prøven
 Øvelser i bladsang
 Forberedelse til hørelære

Hent mit speciale

Meissonier: Young Man Writing

Lakoff og Johnsons metaforteori og musikalsk terminologi

En undersøgelse af forholdet mellem sprog og oplevelse i forbindelse med beskrivelsen og analysen af det klassisk/romantiske repertoire

Da jeg skrev speciale samlede jeg løbende litteraturforslag, noter og forskellige ideer på bloggen Cognitive Semantics and Music

Download PDF   Download PDF

Andet

Blogroll

Danske universiteter

Konservatorier

Tilføj til favoritter

http://www.musikvidenskab.dk

Søg

Arkiv